Pentusuunnitelmat


Meillä ei ole tällä hetkellä pentusuunnitelmia.


Ennen pennun ostoa harkittavaksi:

Suosittelen ennen pennun hankkimista tutustumaan labradorinnoutajaan rotuna ja miettimään onko se sellainen käyttötarkoitukseltaan ja rotumääritelmältään mitä etsit. Labradorinnoutajista löytyy laajalti tietoa Labradorinnoutajakerhon sivuilta

https://www.labradori.fi/

Pentujen synnyttyä olen yhteydessä alustavasti pentuja kysyneisiin perheisiin. Tuolloin voidaan käydä keskustelua vieläkö kiinnostus on ajankohtainen ja löytyykö ostajalle sopivaa pentua. Pentujen ollessa noin 5 viikkoa vanhoja, kutsun tutustumaan pentuihin. Ostaja voi kertoa omista toiveistaan ja tavoitteistaan pentuihin tutustuessa. Pentujen kasvattajana valitsen kullekkin pennulle sopivan kodin.

Ennen pentujen kotiutumista kaikki pennut pääsevät tutustumaan erilaiseen riistaan. Pennuilla on myös mahdollisuus ulkoiluun ja opetella sisäsiisteyttä, ennen kuin siirtyvät uuteen kotiin.


Pennun muuttaessa uuteen kotiin:

- Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.

- Pennuista laaditaan Suomen kennelliiton virallinen kauppasopimus

- Pennut luovutetaan madotettuina

- Pennun mukana lähtevät hoito-ohjeet, sekä pentupaketti

- Jokainen pennun omistaja liitetään vuodeksi Suomen labradorinnoutajakerhoon ja Suomen Noutajakoirajärjestöön

Pennun kotiutumisen jälkeen meillä on mahdollisuus järjestää mm. taipumuskokeisiin valmistavia treenejä joko riistalla, riista-/ tai normi dameilla. Lisäksi voin opastaa näyttelyihin liittyvissä asioissa tarpeen mukaan.

Toivon kuulevani pennun kuulumisia meiltä lähdön jälkeen. Jos pennun kanssa tulee jotain haasteita, niin toivon rohkeasti yhteydenottoa. Yhdessä voidaan etsiä sopiva ratkaisu. Olen allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen, joka edellyttää vastuullista koirankasvatusta.

* En myy pentuja kerrostaloihin tai agilityä harrastaviin koteihin.